Boldenone Undecylenate Injectie 250mg 10ml

Boldenone Undecylenate Injectie 250mg 10ml

Helaas zal de extreem lange detectietijd veel atleten demotiveren om EQ te gebruiken. Echter, de steroïde biedt absoluut tal van voordelen voor de atleet, niet alleen in een toename in kracht, maar een opmerkelijke toename in spieruithoudingsvermogen. Hoewel het misschien geen geweldige mass bulk steroïde is, kan het voor sommigen al de massa produceren die ze willen. Niet iedereen die anabole steroïden gebruikt, is op zoek naar immense voordelen in omvang.

  • Bij het aanschaffen van boldenone moet je vooral letten dat u een goed gerenommeerd merk neemt dat al jaren de kwaliteit heeft bewezen.
  • Equipoise kan androgene bijwerkingen veroorzaken, zoals acne, versneld haarverlies bij mensen met aanleg voor mannelijke kaalheid en de groei van lichaamshaar.
  • Menselijke klasse Boldenone zou in de jaren zestig en zeventig enig succes hebben in de menselijke geneeskunde, maar zou uiteindelijk tegen het einde van het decennium worden beëindigd.
  • Maar de beschikbare gegevens laten zien dat dit slechts een zorg is wanneer er uiterst hoge dosisen voor uiterst lange tijdspannes worden gebruikt.
  • Velen zullen beginnen met het gebruik van HCG tien dagen na de laatste injectie als de meest geschikte keuze, terwijl ze HCG-gebruik volgen met SERM-therapie.
  • Bij de resultaten van de onderzoeken naar de effecten van steroïden bij dieren zul je deze lange termijn effecten niet tegenkomen.

Je lichaam is op dit moment drastisch van slag en reageert ook zo. Laat je lichaam op een natuurlijk manier, zonder middelen (en plaspillen) tot rust komen, ook als dit 4 maanden duurt. We raden je aan om naar de huisarts te gaan voor een medische check-up. Vertel gewoon wat de situatie is, hij/ zij heeft beroepsgeheim, dus alles blijft vertrouwelijk. En last but not least, ga geen steroïden meer gebruiken, want je kan ervan op aan dat de bijwerkingen weer terugkomen. Dit geldt óók voor het gebruik van Pro-hormonen (DHEA en Androsteendion).

Verschil in lichaamsgrootte

Maar dat u niet de gewenste resultaten behaalt ligt vaak aan uw trainingsschema of dieet. Bij het gebruik van deze steroide moet u geen enorme toename van massa verwachten. Sommigen http://www.fireresearch.cn/hoe-kies-je-de-juiste-dosering-van-steroiden-voor.html beoordelen de kwaliteit van de steroïde op basis van de massa die ze ermee winnen. Echter moet je deze steroïde niet enkel beoordelen op de toename van massa tijdens gebruik.

EQ (Equipoise / Boldenone) 250mg OX Pharma

Ook over dit merk hebben wij nog geen negatieve recensie gehad en zijn de klanten met name erg tevreden over de boldenone. Vrouwen Boldenone is één van de weinige steroïden die ook geliefd is bij vrouwen. Het lijkt me een uitdaging om aan te tonen wat je precies gegeten hebt anderhalve maand geleden.

Testosteron Enanthaat 250mg/ml Oxygen Pharmaceuticals

Als een veterinaire steroïde staat Equipoise bekend om zijn gebruik bij paarden, vandaar de naam “Equipoise” en de gelijkenis met het woord “Paardensport”. EQ wordt vaak aan paarden gegeven in een poging het magere lichaamsgewicht te verhogen, wat gedeeltelijk te wijten is aan het vermogen van de steroïde om de eetlust te verhogen. Boldenone Undecylenate is een van testosteron afgeleide anabole androgene steroïde die het best bekend is onder de handelsnaam Equipoise die Squibb het middel in de jaren ’70 heeft gegeven. Dosering van boldenoneGebruik boldenone minstens 12 weken omdat het een langwerkende anabole is. Voor mannen geldt het minimum van 400 milligram en het maximum van 600 milligram per week. Vrouwen kunnen het beste kiezen voor een lagere dosis van 50 tot 150 milligram per week.

Menu